Menu

Mesajul lui Marcel Ciolacu către pesediști, în legătură cu moțiunea de cenzură

f_350_200_16777215_00_images_banner1_ciolacu_1112.jpg

 

 

 

 

 

”Stimați colegi,

România se află din nou într-o situație extrem de complicată, din cauza haosului creat de două partide iresponsabile – USR și PNL, aduse la putere de Iohannis împotriva votului românilor.

În timp ce facturile la energie și gaze se dublează, benzina se scumpește și prețurile la alimente cresc în fiecare zi, USR se ceartă pe bani și putere cu PNL. Asta e preocuparea lor, pentru că sunt total decuplați de realitate.

Ce treabă are PSD cu lupta lor stupidă pe ciolan?! Ar trebui să sărim în sus când pocnește Barna din degete?! Să votăm repede o moțiune scrisă pe genunchi, care nu vorbește despre sărăcirea românilor și în care USR nu există?! Nu au avut nici măcar minima decență să ne trimită textul sau să discutăm pe marginea lui. Au crezut că ne forțează mâna și ne șantajează. PSD este cel mai mare partid din România și nu poate fi șantajat de nimeni!

De aceea, vă propun să susținem propria noastră moțiune de cenzură. Avem textul, avem semnăturile legale, avem tot. PSD nu este un partid care să stea cu mâna întinsă la absolut nimeni.

Deciziile le luăm între noi, democratic și colegial. Și apoi le aplicăm toți! De aceea, opinia fiecăruia dintre dvs este importantă.

Un lucru e cert: Cîțu trebuie să plece. Și odată cu el și Barna și Ghinea și Năsui. Toți!”, se arată în mesajul transmis de Marcel Ciolacu.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN