Menu

Declarație de un curaj nebun a șefului PNL Argeș, Adrian Miuțescu. Dacă a mizat greșit, e terminat

f_350_200_16777215_00_images_banner1_miutescu_orban_florica.jpg

 

 

 

 

 

O declarație curajoasă, care îi face cinste, a avut președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, vineri, la Simpozionul "Ion I. C. Brătianu - 157 de ani de la naştere" găzduit de Muzeul Naţional I. C. Brătianu din localitatea Ştefăneşti – jud Argeş, eveniment la care a participat și Ludovic Orban.

Adrian Miuțescu a spus:

”În paralel cu ce facem noi aici, a avut loc un eveniment la București (n.r. depunerea candidaturii lui Cîțu la șefia PNL), unde nu s-a amintit absolut deloc despre această zi importantă, 20 august, nașterea lui Ionel Brătianu. Cred că ar fi fost bine să se spună ceva, chiar dacă nu au venit aici, la ”Florica” cu noi, chiar dacă și-a depus candidatura un domn care este și prim-ministrul României și care nu a fost nici la ziua partidului. Eu l-am invitat la ziua partidului, pe 24 mai, i-am trimis și invitație oficială și programul evenimentului de atunci și nu ne-a onorat cu prezența. Când mă uit la ce au făcut colegii de la București, mă doare.”

Demonstrând că este un om politic demn și care știe să riște, Miuțescu și-a cîștigat aplauzele auditoriului, dar în eventualitatea că președintele PNL va fi Florin Cîțu, nu mă îndoiesc că știe ce îl așteptă.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN