Menu

Cum putem reacționa în fața abuzurilor la care este supus Liviu Dragnea ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_dna_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Liviu Dragnea a fost chemat la DNA luni, chiar la ora la care avea o programare la RMN.

Nu poate fi o coincidență, deoarece în istoria recentă au existat nenumărate chemări în momente cheie la DNA. De pildă, în plină desfășurare a ședinței de plen, deputata Carmen Mihălcescu a fost sunată de procurori și convocată la DNA pentru audieri, pentru ca PNL să poată vota înlocuirea lui Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Alte cazuri: Victor Ponta, Ludovic Orban, Toni Greblă și mulți, mulți alții.

Este înfiorător, dar ceea ce depășește chiar și această caracterizare este că se știa momentul în care Liviu Dragnea avea programare la RMN, cu alte cuvinte, acest om este urmărit permanent, ca în cele mai notorii dictaturi.

Totuși, România este stat UE și NATO, nu Belarus sau Rusia, ceea ce înseamnă că față de Liviu Dragnea aceste hiper-prestigioase organizații au aceeași atitudine, îl consideră un inamic politic față de care respectarea drepturilor omului este abolită.

Iată ce scrie Codrin Ștefănescu:

”Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!”

Cum putem reacționa în fața unei asemenea situații ? Evident, în niciun fel, deoarece propaganda internă, susținută din exterior, va nega realitatea.

Totuși, ce ar fi de făcut ?

O publicație mică precum a noastră nu poate decât să semnaleze aceste abuzuri și, eventual, să mențină articolul în front page cat mai mult posibil.

Ceea ce vom și face.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK