Menu

Dar dacă totuși Cîțu este un asasin economic ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_citu_reclamat_1.jpg

 

 

 

 

 

Premierul Cîțu l-a demis pe ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, motivând astfel:

”Avem proiecte întârziate, proiecte care sunt importante pentru a atrage fonduri europene cât și pentru eliminarea evaziunii fiscale. Din păcate acolo sunt cele mai multe proiecte întârziate”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Reacția PSD pune accent pe scandalul provocat de astfel de măsuri:

„Preşedintele României a girat personal acest Guvern de scandalagii. Este evident că schimbările din Executiv şi din partidele aflate la guvernare nu sunt făcute în interesul cetăţenilor, ci doar pentru satisfacerea orgoliilor politice ale celor care conduc ţara. Este un comportament cinic şi iresponsabil, care arată dezinteresul total al guvernanţilor faţă de problemele reale ale cetăţenilor şi ale celor care i-au votat la ultimele alegeri”, spune PSD.

Cea mai interesantă ipoteză o are însă Cozmin Gușă care crede că avem un cuplu de asasini economici Cîțu – Isar care negociază împrumuturile în favoarea lor și în defavoarea României:

”Ministrul de finanțe Alex Nazare a intrat de vreo două luni în cătarea cuplului de “asasini economici” Cîțu-Isar și se pare că aseară aceștia l-ar fi convins pe Klaus Iohannis să-l remanieze pe Nazare. Motiviația reală a celor doi, cu antecedente penale în manipularea pieței financiare, este dată de intenția ministrului de finanțe de a reorganiza ministerul cu un plan care până acum a fost refuzat de 4 ori de Cîțu. Motivul refuzului este strict legat de eliminarea astfel din departamentul de trezorerie exact a oamenilor din rețeaua Cîțu-Isar care negociază împrumuturile externe ale statului român la cele mai dezavantajoase dobânzi. Mai mult, Nazare a decis să elimine și uriașele comisioanele pe care această rețea de sorginte cvasi-infracțională le mai și încasa în urma negocierii împrumuturilor. Pentru Iohannis, acest accept al remanierii, sub această motivație reală, ridică două semne de întrebare: fie este fraierit de către tripleta Cîțu-Isar-Gorghiu, în vâltoarea luptei interne din PNL, fie este bine informat despre rețeaua celor care căpușează împrumuturile externe ale României și atunci devine complice la acest grav matrapazlâc.”, scrie Cozmin Gușă.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK