Menu

Constantin Rădulescu, probabil cel mai bun comunicator politic din România

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_grindina_1.jpg

 

 

 

 

 

Nu exagerez cu nimic și îl privesc cu admirație. Președintele de la Vâlcea este, probabil, unul dintre cei mai buni comunicatori politici din România.

Constatin Rădulescu muncește, dar își și pune în valoare munca. Periodic, într-un ritm de 2, 3 ori pe săptămână, dă comunicate scrise și filmate despre ceea ce realizează și despre problemele cu care se confruntă Vâlcea.

Nu știu câtă transparență este în aceste comunicate, de multe ori, după cum știm, cuvintele ascund mai mult decât dezvăluie, dar recunosc că o astfel de racordare permanentă la electorat nu am mai văzut.

Rădulescu explică, arată ce probleme are, cum luptă să le rezolve, e convingător și își construiește imaginea de cel mai bun președinte de CJ și de partid din câți a avut până acum Vâlcea. Cred că imaginea corespunde realității și acest om nu riscă decât un lucru, anume să nu se îmbete de putere. Să sperăm că nu se va întâmpla asta.

Iată, mai jos, două dintre aceste comunicate splendide, mai naturale, mai pline de miez decât dau premierii sau președintele.

Unul se referă la bugetul județului și al primăriilor, celălalt, la celebru drum al Lovișteni, un drum al oaselor din Vâlcea.

Urmăriți-l pe Rădulescu și comparați-l cu cine doriți. Va ieși pe locul 1.

embed video plugin powered by Union Development

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN