Menu

Românii nu vor merita niciodată un președinte numit Adrian Năstase

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

A făcut vâlvă un interviu dat recent de Adrian Năstase lui Denise Rifai. Pentru cine nu l-a văzut fac recomandarea să îl caute, fiindcă există, pe Youtube.

Când Adrian Năstase era prezent, ca demnitar, în viața publică, nu eram fan. Îl cunosc destul de bine, a fost în Albota și mi-a propus un loc eligibil pe lista parlamentară, l-am vizitat acasă, în Zambaccian, am călătorit alături prin țară, domnia sa prezenta public o carte de drept internațional, iar eu lansam ”România, jocuri de interese”, scrisă împreună cu fostul premier Nicolae Văcăroiu.
Cartea noastră se vindea mai bine, cititorii stăteau la coadă, în primul rând la Văcăroiu, apoi la subsemnatul, fiindcă titlul era incitant. Orgoliul uriaș al lui Năstase a făcut să nu mă simpatizeze, plus că îi refuzasem oferta de a fi în echipa sa parlamentară.

În fine, ca să închei această schiță de relație, aș mai povesti că m-a lăsat mut, văzându-i colecția de stampe și întrebându-l cu un aer voit naiv de unde a avut fonduri să achizioneze atâtea capodopere, răspunsul fiind că economisește banii de diurnă când merge la Strasbourg sau la Bruxelles.
Să îl înjuri, nu alta.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK