Menu

Uită-te urgent în colțul din stânga sus al facturii de la ENEL !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_factura_enel_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Prețurile pentru furnizarea de energie electrică clienților casnici nu mai sunt stabilite de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), ci se formează liber, pe baza cererii şi a ofertei. Este un proces care a început de câțiva ani și la care au aderat deja cei mai mulți dintre clienții noștri.

Pentru a decide ce acțiuni să iei în perioada următoare, îți recomandăm ca prim pas să verifici dacă ai un contract de energie electrică încheiat în piața concurențială sau în piața reglementată.

Poți afla dacă ai contract pe piața concurențială dacă te uiți pe factura ta Enel: în colțul din stânga sus scrie „Factură piață concurențială”.

”În acest caz, procesul de liberalizare a pieței nu are niciun impact asupra relației noastre contractuale – cu alte cuvinte, contractul se derulează ca și până acum. Dacă nu vrei să faci nicio altă acțiune în legătură cu contractul, nu este nevoie să ne contactezi în legătură cu liberalizarea. Dacă pe factura ta Enel nu este menționată piața concurențială, înseamnă că ai un contract încheiat pe piața reglementată. În acest caz, te invităm să alegi oferta potrivită pentru tine, accesând site-ul www.enel.ro, până la finalul lunii ianuarie, și vei avea beneficiul aplicării prețului ofertei alese pe piața concurențială începând chiar cu 01.01.2021”, a transmis Enel.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK