Menu

Rectorul Ovidiu Puiu, un senator pe care abia îl aștept la tribună

f_350_200_16777215_00_images_banner1_puiu_ovidiu_senat.jpg

 

 

 

 

 

Prof. univ. dr. Ovidiu Puiu, rectorul Universității Constantin Brâncoveanu, este pe locul 1 pe lista PSD Argeș pentru Senat, drept urmare, va fi senator.

Abia îl aștept la tribună, deoarece într-un recent interviu realizat la Curier TV, domnul profesor a subliniat că pe lista principalelor sale preocupări politice se află teme fierbinți, de care, în genere, parlamentarii se feresc:

Înterzicerea traseismului politic. Eliminarea limbajului suburban în disputele politice. Eliminarea din cadrul declarațiilor politice a conotațiilor care sugerează că în aceste situații adevărul este pe planul al doilea sau chiar nu contează. Lupta contra manipulării. Fair – play- ul politic.

Dacă la aceste exigențe adaug și tema – cheie a echilibrului dintre interesele naționale și cele regionale sau mondiale, atunci avem suficiente motive încât să îl așteptăm cu maxim interes pe senatorul Ovidiu Puiu în arena politică. (Gheorghe Smeoreanu)

Puteți vedea înregistrarea întregului interviu.

 

Realizat de SC Smeoreanu Publicitate SRL la comanda PSD - Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

embed video plugin powered by Union Development

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK