Menu

Să îi dăm o lecție de civism cetățeanului Iohannis Klaus!

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

Pe mine nu mă revoltă ceea ce face cetățeanul Iohannis Klaus, dimpotrivă, consider că societatea trebuie să găsească mijloacele potrivite pentru a-l reeduca și a-l aduce la normalitate.

Așa trebuie procedat cu toți semenii noștri care, dintr-un motiv sau altul, ajung să comită acte anti – sociale, de încălcare repetată a legii și de sfidare a normelor de conviețuire.

Dl Iohannis Klaus trebuie tratat cu compasiune și trebuie să i se explice de către români că legea este aceeași pentru toți și nu îți este permis,în plină campanie electorală, să folosești bunurile care ți s-au pus la dispoziție în scopul atingerii unor interese personale.

De pildă, Iohannis Klaus are în folosință Palatul Cotroceni pe care cetățenii i l-au oferit cu bună credință pe timpul exercitării mandatului de reprezentare a României. Palatul, funcționarii care deservesc instituția prezidențială, mobilierul și aparatura tehnică nu pot fi folosite în scop personal, ci doar în folosul întregii națiuni.

Totuși, cetățeanul Iohannis Klaus își însușește aceste facilități, ceea ce reprezintă abuz în serviciu. El pune la dispoziția PNL, în mod abuziv, Președinția României în scopul de a facilita acestui partid câștigarea alegerilor.

 

Citiți continuarea aticolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK