Menu

Ionuț Moșteanu, ”studentul rătăcit de la BioTerra”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_mosteanu_ionut_profit.jpg

 

 

 

 

 

 

Pe contul său de Facebook, Mihail Neamțu îl execută, pur și simplu, pe deputatul argeșean USR Ionuț Moșteanu.

„S-a scremut un munte și-a ieșit un șoricel.” Așa am putea caracteriza propaganda electorală USR-Plus, arca sfinților care ne tot promit, într-un limbaj perfect mesianic, imaculata concepție a Noii Clase Politice la București sau Bruxelles (atenție, n-am spus Betleem)...

După ani buni de retorică salvaționistă, te așteptai să coboare de pe un cal alb viitorul Alexandru Macedon, poate Iulius Cezar sau măcar un general de anvergura lui Belizarie (cel care i-a salvat pe bizantini de invazia goților și a perșilor)...

Când colo, ce să vezi? Ne zâmbește din ecran domnul Ionuț Moșteanu, studentul rătăcit pe la BioTerra și purtător de cuvânt USR. Crescut sub umbra lui Dan Căpitan de Fonduri și Matrapazlâcuri, Moșteanu defilează prin târg cu încrederea de sine a unui Nicolicea și ambițiile nedezmințite ale lui Dinu Păturică.

Omul ilustrează perfect impostura noii gărzi, grăbită să ajungă la bucate. Este absolvent al celebrei universități unde au mai studiat cărturarii Robert Negoiță (plagiator), Florentin Pandele (plagiator) sau hoțul de grâu Niculae Bădălău.

Singura activitate a talentatului domn Moșteanu este să spună cu voce tare prostiile pe care șeful său, n-are curaj să le rostească în public.

A încurcat recent și alegerile de la Pitești, contribuind decisiv la victoria PSD.

Să-l ținem minte pe tinerelul obscur, dar vocal din fruntea USR: promite o frumoasă carieră pe urmele lui Nae Cațavencu...”

Într-o altă postare, Mihail Neamțu face un portret al USR.

„Da, suntem ultra-progresişti, da, suntem liber-schimbişti...” Pe urmele inegalabilului Cațavencu, domnii Cioloș și Barna doresc să-și salveze țărișoara, adică patria noastră, România, „ca să fie bine şi tot românul să prospere...”

Deși n-au guvernat nici măcar o singură zi, tovarășii de la USR Plus au un palmares de toată frumusețea. Până să facă șosele, poduri și autostrăzi, și până la mult vestita reformă a clasei politice, useriștii au boicotat în 2018 inițiativa cetățenească privind Referendumul pentru familie, au promovat cristofobia, ateismul, lupta de clasă și ideologia „identității de gen”, au cerut toleranță pentru consumul de droguri și educația sexuală obligatorie (fără consimțământul părinților) pentru pruncii de patru-cinci anișori, dar și transgenderismul sau adopția de copii pentru cuplurile homosexuale. Urgențe presante, mari ambiții, vast program!

Au exclus membri „suspecți” pentru apartenența la orice biserică demnă de acest nume, s-au declarat împotriva slujbelor religioase pe timp de pandemie, fiind totodată fani ai mitingurilor BLM/Antifa din Statele Unite și Europa. Cel mai recent, un mare număr de consilieri județeni și locali ai alianței USR-Plus au refuzat să atingă Biblia și să rostească numele lui Dumnezeu în timpul ceremoniilor de învestire.

Ne așteptăm ca următorul ministru al Educației din partea USR să introducă și lectura obligatorie a Manifestului Partidului Comunist. Numai așa vom păși, cu adevărat, în lumea perfectă a mileniului trei!”

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN