Menu

Marcel Ciolacu, reacţie la recordul de infectări: 'Este nevoie rapid de un pact pentru sănătate'

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Ciolacu-1.jpg

 

 

 

 

 


Marcel Ciolacu reacţionează rapid la anunţarea unui nou record de infectări cu coronavirus în ultimele 24 de ore în România. Liderul PSD îi cere lui Iohannis să cheme partidele la consultări, pentru un "pact pentru sănătate".

"S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-și mai permite un președinte care, în permanență, să divizeze societatea, să împartă românii în buni și răi, în peneliștii buni și restul, toți ceilalți, răi și vinovați!

Iohannis trebuie să renunțe la aura de ”Otto cel Mare” și să cheme URGENT toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România.

Este nevoie rapid de un PACT PENTRU SĂNĂTATE, pe care toate partidele să și-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată!

Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulți dintre români va fi deja prea târziu!", a scris Ciolacu pe Facebook.

Astăzi, la nivelul țării, s-au raportat 5028 de cazuri noi de infectare cu COVID și 82 de decese . Alte 782 de români sunt internați în secțiile ATI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN