Menu

Alertă maximă. Ştirea care nenoroceşte România reală

f_350_200_16777215_00_images_banner1_news_alert.jpg

 

 

 

 

 

 

După ce a afirmat de mai multe ori că Programul Naţional de Dezvoltare Locale II (PNDL II) nu va fi oprită, Guvernul pregăteşte blocarea programului, anunţă STIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor guvernamentale, în Ministerul Dezvoltării se lucrează la prelungirea cu doi ani a tuturor contractelor de lucruri. În perioada următoare vor fi transmise autorităţilor beneficiare adresa pentru acestea să nu mai trimită situaţii de lucrări.

"Asta înseamnă că lucrările care sunt în execuţie acum vor fi stopate, ceea ce este o nenorocire. Acolo unde sunt oamenii în pregătiţi să toarne stratul de asfalt, va rămâne neasfaltat, unde sunt pregătiţi să facă rigole, nu se ma fac, vine iarna, ploi, nenorociri", a declarat un ales local pentru STIRIPESURSE.RO.

Într-o situaţia foarte dificilă se vor trezi şi firmele care execută lucrările din PNDL II, pentru că nu vor putea fi plătite pentru lucrările din ultima perioadă, iar contractele vor fi suspendate timp de doi ani.

"Sunt deja mulţi constructori care au lucra foarte mult. Îmaginaţi-vă că vine cineva şi le zice: ce ai lucrat în octombrie, septembrie vedem noi când îţi plătim. Pe unii îi omoară. Asta înseamnă că primarii şi firmele vor fi devastaţi", a declarat un alt ales local.

Practic, PNL va distruge firmele româneşti de construcţii, va genera un nou aflux migrator al forţei de muncă, iar România reală va intra din punctual de vedere al infrastructurii într-o perioadă de glaciaţiune.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK