Menu

Cum am ratat şansa de a fi taxator pe autobuz

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

Părinţii mei respectau cartea mai mult decât orice, chiar dacă având părinţi chiaburi nu putuseră urma studii superioare. Venindu-mi vârsta la care trebuia să urmez o facultate, mama, soră medicală fiind, şi-ar fi dorit să mă înscriu la Medicină. N-a fost să fie. Într-o seară, când ai mei s-au întors de la cinematograf, i-am anunţat că îmi doresc să fac Psihologie.

Zis şi făcut, numai că la Secţia de Psihologie a Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti erau, de obicei, foarte mulţi candidaţi pe un loc. Suna bine ideea de Psihologie pe vremea aceea, multe odrasle ale nomenclaturii se înscriau la această facultate.
Ca atare, luând în calcul ideea că s-ar putea să nu intru, tata s-a apucat să îmi găsească un loc de muncă, fiindcă de Armată eram scutit în urma unui accident de maşină. Mi-a găsit un post de taxator pe autobuz, urma să ocup o mică gheretă în partea din spate a maşinii şi să dau bilete călătorilor. Mi s-a părut absolut corect, ce poţi să faci la 18 ani în cazul că nu intri la facultate?

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK