Menu

Domn Moșteanu, hai să dăm cărțile pe față !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_mosteanu_pe_pereti_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Ziceți dvs., domn deputat, că ați început o facultate pe care nu ați terminat-o și apoi ați făcut una de care nu sunteți mândru.

Mai ziceți că ați căpătat abilități la o firmuliță din Pitești.

Domn Moșteanu, nu mai merge, domne ! Dacă e vorba să nu mai fie penali în funcții, hai să nu mai fie nici oameni cu studii slabe, că ne-am săturat de cât de prost a fost condusă țara.

Să fiu sincer până la capăt, am impresia că de aia urlați dumniile voastre cu penalii ca să nu fim atenți la proști.

Domn Moșteanu, urlă revolta în mine că în baza abilităților căpătate, adică pe calificare la locul de muncă într-o firmă oarecare, ați ajuns secretar de stat și manager al transportului maritim și aerian al României.

Urlă revolta pentru faptul că ați ajuns deputat și ați vrut să fiți primar cu o facultate de doi bani care a avut interzis să mai acorde licențe.

Haideți să vă explic ceva ce nu ați învățat la locul de muncă. Studiile de calitate dezvoltă foarte multe capabilități, cum ar fi logica, gândirea sistemică, rezolvarea rațională a problemelor, puterea de concentrare, buna comunicare etc. etc.

Fără astea sunteți mort.

Știu că oamenii ca dvs., cei care nu ați studiat serios, nu știți nici că nu știți, dar credeți-mă pe cuvânt și lăsați-vă de condus țara.

Spun unii că în fond nici cealaltă diplomă, de la o universitate căreia nu îi rețin numele, ar fi aiurea. Nu mă bag, dacă vor, să se bage procurorii, dar vă precizez o chestiune:

Nu sunt de acord să fiți din nou parlamentar. Deloc nu sunt de acord. Ar fi absurd.

Nu, nu vă sfătuiesc să puneți mâna pe carte, e târziu. Pur și simplu vă chem lângă mine, în privat. Am 11 ani de studii universitare, în țară și în străinătate, la școli de prestigiu, dar nu am vrut să conduc nici țara, nici Piteștiul.

Îmi conduc mica mea firmă. Faceți la fel, lăsați România pe seama celor ultra-competenți că altfel ne ia dracu de tot.

E clar sau o dați tot la vrăjeală ?

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN