Menu

Hoția a pornit de la Iohannis

f_350_200_16777215_00_images_iohannis_frauda_1.jpg

 

 

 

 

 

 

După ce Klaus Iohannis l-a invitat pe Nicuşor Dan La Cotroceni, era clar că se va ajunge la fraudarea alegerilor. De altminteri, am scris a doua zi următoarele:

Invitându-l pe Nicușor Dan la Cotroceni, Klaus Iohannis a comis un act de golăneală electorală de cea mai joasă speță și s-a înscris, cu cinism, în rândurile interlopilor politici.
Klaus, Câine, Capone.

Când credeam că alegerile vor rămâne misterioase, iată-le definite de Iohannis, fără să vrea, drept eterna luptă dintre bine și rău. Mă îndoiesc că vreun român echilibrat și responsabil va da un vot care să îl satisfacă pe Marele Interlop.

Lui Plicușor Ban tocmai i se făcea dosar penal pe când își bea cafeaua cu președintele României și doar imunitatea face să nu aibă aceeași soartă și gazda și musafirul.
De ce a riscat Iohannis maxim, fiindcă, totuși, despre risc este vorba ? Pentru a da cel mai ferm ordin instituțional.

- Vă ordon să câștige Nicușor !

Pentru că nu îi poate chema pe șefii serviciilor să le spună verde în față ce vrea de la ei, riscând să fie înregistrat, Iohannis a recurs la acest ordin mascat.

S-a procedat în consecinţă, oamenii pădurii au intrat în depozitul cu voturi pentru a înlocui şi măslui.

Barna, Clotilde Armand şi compania nu au spus nimic până când au primit pe biţelele declaraţiile care trebuia să fie date pe Facebook şi presei.

Totul e clar dacă deschizi ochii.

Frauda a pornit de la Iohannis.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK