Menu

Scriitorul Aurel Sibiceanu despre vaccinul rusesc anti-covid

f_350_200_16777215_00_images_banner1_sibiceanu_1.jpg

 

 

 

 

 

M-am gândit de multe ori cum trăiau părinții mei situația în care Uniunea Sovietică declara că cibernetica sau genetica sunt științe burgheze, deci false. Probabil nepoții mei mă vor întreba cum am perceput ideea că doar un vaccin occidental poate fi eficient împotriva covid-19. Scriitorul Aurel Sibiceanu are o postare extrem de pertinentă cu privire la acest subiect.(G:S:)

”Semnul de carte de la Cotroceni are dubii în privința vaccinului rusesc. El poftește să ne vaccineze cu unul produs în UE, a și antamat cumpărarea a 10.000.000 de doze! Dacă, prin absurd, în UE nu s-ar fabrica niciun vaccin conform și doar cel rusesc ar fi bun, nu ar cumpăra de la ruși, ne-ar lăsa să murim?

Cred că da, omul e psihopat, nu trebuie să fii psihiatru ca să observi asta. Oricum, anti-putiniștii și-au dat arama pe față: au descoperit dubiile pendinte de vaccinuri!

Da, și eu am dubii în privința oricărui vaccin, voi accepta să fiu vaccinat nu cu ce cumpără Klaus, ci cu unul cu garanții clare și cu despăgubiri financiare către urmași, dacă dau colțu din cauza vaccinului”.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK