Menu

Guvernul a pierdut încrederea românilor

f_350_200_16777215_00_images_banner1_orban_klaus_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Avem în față consecința cea mai gravă a modului haotic în care a fost condusă România prin criza de sănătate de până acum.

Văicăreală permanentă la televizor, incapacitate de a-și recunoaște propriile limite, neputința de a dialoga cu populația și cu forțele sociale și politice, atitudinea bombastică și festivistă față de gesturi guvernamentale mărunte, aroganța, autoritarismul și disprețul față de oamenii care își apără drepturile fundamentale, acestea sunt căile pierzaniei pe care s-au rătăcit liberalii aflați în fruntea țării.

Guvernul a pierdut încrederea românilor. Nimeni nu mai așteaptă nimic bun și util de la el. Președintele României încearcă să-i îndese în buzunare niște bani europeni iluzorii, lăsând să se înțeleagă că guvernul care n-a putut să-i apere pe români de amenințarea bolii ar ști ce să facă cu zeci de miliarde de euro. Administrarea unor asemenea sume nu poate fi făcută de plângăcioși la televizor, incapabili să-și vadă propriile limite, aflați în imposibilitatea de a dialoga cu societatea românească, bombastici și festiviști din nimic, aroganți și autoritari fără motiv, disprețuitori cu oamenii care își apără drepturi fundamentale. Primul examen, al administrării situației de sănătate, a fost pierdut deja de liberali. O spun cifrele de la ora treisprezece, în fiecare zi.

Al doilea examen al anului nu este cheltuirea celor optzeci de miliarde de euro, cum crede președintele României, ci alegerile locale și parlamentare, pierdute, cum se știe, de pe acum. Pentru că nu numai Guvernul a pierdut încrederea oamenilor, ci toată armata de partid liberal, care nu a avut și nici nu are ceva de oferit românilor.

Eugen Neață, deputat PSD

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN