Menu

Oamenii fericiţi nu jignesc pe internet

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

Am mai spus-o şi o repet, sunt tare bucuros că am prins epoca reţelelor sociale. Este miraculos să intri pe telefon şi să vezi ce mai fac şi ce mai spun mii de oameni cu care eşti conectat pe Facebook.

Postează oamenii pisici? Foarte frumos, am citit că pisicile au o aură magnetică amplă şi curăţă mediul ambiental, inclusiv pe stăpânii lor, de energiile negative. Sper să fie adevărat şi mai cred că oamenii de ştiinţă ar trebui să se ocupe mai mult de asemenea fenomene, să le acorde prioritate faţă de cercetările cosmice, de pildă. Ca să nu mai vorbesc de cele militare. Se investesc sute de milioane de dolari în telescoape mai mari decât Hubble pentru a vedea ce mai fac galaxiile aflate la o sută de mii de ani lumină, dar nu ştim dacă e adevărat că mâţa din casă vindecă anumite boli.

Vă povesteam o dată un experiment făcut la facultatea mea, pe când studiam psihologia. O colegă a fost îndrumată să se apropie cu o foarfecă şi să taie o frunză a unei plante decorative aflate în sala de seminar.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK