Menu

Declaraţia lui Orban despre decizia CCR, primită pe telefonul mobil

f_350_200_16777215_00_images_banner1_orban_telefon_mobil.jpg

 

 

 

 

 

Când a cerut să nu se respecte decizia CCR cu privire la drepturile și libertățile cetățenilor, Ludovic Orban nu a spus ceva necontrolat, nu a făcut, pur şi simplu o gafă. Omul urmăreşte ceva.

Ludovic Orban: "CCR nu e la prima decizie care zădărnicește eforturile noastre pentru a apăra sănătatea și viața cetățenilor. Între starea de urgență și de alertă a anulat amenzile și a interzis autorităților să dea amenzi în baza actelor normative care fuseseră în vigoare. Recomandarea mea către cetățeni e să respecte reglementările în vigoare, pentru că sunt pentru a se proteja pe sine și pe ceilalți”.

Orban ar fi putut trece la treabă pentru a se conforma hotărârii CCR, dar nu a făcut-o. Nu ar fi fost deloc complicat să schiţeze un proiect de lege, ori chiar o OUG, iar Parlamentul să fie chemat să emită legea. Lui Orban şi celor care trag sforile le convine însă situaţia din următoarele motive.

În primul rând, vor putea culpabiliza CCR, ale cărei decizii nu le respectă Iohannis, prinh presa aservită,pe termen lung. Vor fi înregistrate şi mai multe infectări şi toate vor fi puse pe seama CCR.

Iohannis şi sistemul au nevoie de o CCR timorată şi au început de multă vreme să fragilizeze Constituţia României, pentru a o schimba. Se poate merge până la desfiinţarea CCR.

În vremea asta, numărul infectărilor va creşte şi va fi , posibil, umflat deoarece e nevoie de continuarea guvernării sub teroare, poate chiar de o campanie electorală în stare de necesitate.

Acestea sunt avantajele spuselor lui Orban pentru Iohannis şi sistem.

Nu, nu a fost o scăpare, a fost una dintre acele declaraţii cheie pe care Ludovic Orban, ca şi patronul său Iohannis, le primesc ca mesaj, de la analiști profesioniști, pe telefonul mobil.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK