Menu

Guvernatorul landului România a început o nouă etapă de manipulare

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_spor_la_munca_1.jpg

 

 

 

 

 

Iohannis, în calitate de guvernator al coloniei România, are nevoie pe întreaga perioadă a mandatului de guvernul său cu care să îşi ducă la îndeplinire sarcinile trasate de Germania. În consecinţă, a ordonat laboratorului de manipulare să facă ce este necesar pentru ca PNL să câştige următoarele alegeri.

Prima idee este să scoată de la naftalină tema ”legile justiției” care a fost băgată în mintea a milioane de români. Așa se face că Iohannis a revenit, fără alt motiv, asupra chestiunii, în intervenția de miercuri, spunând că PSD a măcelărit legile justiţiei, iar PNL le salvează.

„Preşedintele nu a indicat, în concret, care sunt greşelile din aceste legi, respectiv ce este de îndreptat. A spune că un partid le-a măcelărit şi intervine acum un altul, salvator, este doar un mod de absolutizare a unei probleme extrem de tehnice dar, din păcate, extrem de politizate în ultimii 10 ani”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgiana Iorgulescu, fost membru CSM, în prezent director al Centrului de Resurse Juridice.

Așadar, Iohannis, guvernatorul landului România și președinte de facto al PNL a început o nouă etapă de prostire a națiunii. Dacă nu vom încerca, prin explicații simple și concrete, să îi demontăm omului strategia, își va duce la îndeplinire obiectivele de subjugare a țării față de puterea străină care l-a impus și îl susține.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK