Menu

Genial ! Liberalii despre ei înșiși, perle pentru istorie

f_350_200_16777215_00_images_banner1_orban_gorghiu.jpg

 

 

 

 

 

 

Perle geniale liberalilor culese de Liviu Pleșoianu

Candidatul Rareș Bogdan - "NUMBER ONE", despre PNL: "Să-i ia DRACU'! Pleacă Turcan de pe ecran! Dați-o afară! Cei din PNL - TĂCEEEREE! LA GUNOI! La revedere! La lada de gunoi a istoriei! La canal cu ei!"

Candidatul VASILE BLAGA, despre PNL: "Noi nu suntem PNL! Noi nu suntem ca ei! Ăsta este PDL-ul! Pe el trebuie să-l apărăm! Și suntem oameni care suntem lângă Traian Băsescu la acest REFERENDUM! Doamne ajută!"

Candidatul SIEGFRIED MUREȘAN, despre IOHANNIS: "Klaus Iohannis a fost de partea celor care au încălcat statul de drept! Deci pentru mine Klaus Iohannis nu este un candidat credibil al dreptei!"

Prim-vicepreședintele PNL RALUCA TURCAN, despre ADINA VĂLEAN, candidat PNL: "Doamna Vălean a fost cel mai mare avocat al exploatării de la Roșia Montană! Ea a făcut lobby direct în Parlamentul European ca să facem legi pentru ca Gold Corporation să vină în România și să exploateze cu cianuri!"

Candidatul VIOLETA ALEXANDRU... Dacian Cioloș: "Ca ministru delegat, o propun pe doamna Violeta Alexandru."

Prim-vicepreședintele PNL RALUCA TURCAN, despre PNL și IOHANNIS: "PNL-ul ni-l VÂNTURĂ pe Iohannis! Dar, de fapt, pe ușa din dos o trimit în Parlamentul European pe Adina Vălean!"

Președintele PNL LUDOVIC ORBAN, despre prim-vicepreședintele PNL RALUCA TURCAN: "Le-am spus că nu este necesar să treacă prin patul nimănui pentru a ajunge să câștige funcții publice! Am dat exemplul doamnei RALUCA TURCAN, care a fost asistenta domnului Stolojan!"

Prim-vicepreședintele PNL RALUCA TURCAN, despre președintele PNL LUDOVIC ORBAN: "Nu mai am ce să discut cu domnul LUDOVIC ORBAN! Dacă așa înțelege dumnealui să facă politică, e problema lui!"

Președintele României KLAUS IOHANNIS, despre europarlamentarii care se plâng la Bruxelles: "Unii politicieni de la noi n-au găsit ceva mai bun decât să alerge ață la Bruxelles și să se plângă acolo! Cred că rolul cel mai TRIST l-au jucat cei care s-au dus la Bruxelles să se PLÂNGĂ acolo despre CE RĂU E ÎN ROMÂNIA!... E interesant de urmărit în istorie cum au fugit unii să se plângă ba la Înalta Poartă, ba la Viena, ba la Budapesta, ba la Bruxelles! Multe reacții externe au fost EXAGERATE! Nu trebuie să vină nimeni din afară să ne rânduiască țara! Numai noi aici putem să o facem!"

GHEORGHE FLUTUR, lider PNL, despre PNL: "Acest viraj definitiv al PNL sunt convins că va fi aspru sancționat de electoratul liberal!"

RALUCA TURCAN, prim-vicepreședinte PNL, despre PNL: "Suntem singurul partid care s-a opus inițiativelor ANTIDEMOCRATICE ale PNL!"

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK