Menu

Vreți să vedeți medici trădători? Iată medici trădători

f_350_200_16777215_00_images_banner1_medici_tradatori.jpg

 

 

 

 

 

Trădători nu sunt lucrătorii din spitale care refuză să ia contact cu pacienții infectați cu coronavirus fără echipament de protecție. În ordinea obligațiilor, statul este primul.

Avem însă și medici trădători care își părăsesc pentru bani mai mulți poporul care i-a crescut și i-a școlarizat.

Totul pleacă de la Austria, care după ce ne-a luat petrolul și pădurile, ne ia și medicii.

Austria importă personal medical din România. În plină pandemie de coronavirus, perioadă în care știrile despre demisiile în valuri ale personalului medical sunt la ordinea zilei, publicația Euractiv.com scrie că Austria importă angajați din România și Bulgaria pentru a completa lipsurile din sistemul sanitar.

Euractiv. com scrie că „luni, 231 de cadre medicale au fost aduse pentru a oferi servicii de îngrijire 24 de ore în regiunea Austriei Inferioare. Personalul medical ar fi fost transportat cu zboruri organizate din capitala bulgară Sofia și orașul românesc Timișoara“.

Cadrele respective au fost plasate în izolare preventivă în hoteluri, după care vor fi repartizate în locații din estul Austriei timp de patru până la şase săptămâni, potrivit unui oficial local.

Sectorul austriac de asistență pentru persoanele în vârstă depinde foarte mult de lucrătorii est-europeni obișnuiţi să facă naveta pentru a acorda asistență la domiciliu acestor persoane. Și, cu toate că era nevoie de doar 70 de persoane, au fost recrutate peste 200 din nevoia autorităților austriece de a se asigura că nu vor rămâne „în pană“ de personal.

Pandemia trebuie să ne învețe să reglementăm juridic și constituțional aceste anomalii.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK