Menu

Mă tem că nu ni se spune tot adevărul

f_350_200_16777215_00_images_banner1_vela_dezinsectie_11.jpg

 

 

 

 

 

 

În contextul stării de urgență și a cenzurii implicite, dacă scriu că, după părerea mea, autoritățile mint cu privire la numărul infectaților și morților, pot primi un mail de la Comitetul de Urgență pentru a extrage articolul din site. Totuși, asta cred că se întâmplă, atâta doar că nu o pot spune și nici dovedi. Cu totul altfel stă situația dacă afirmația aparține cuiva cu notorietate, în acest caz, președintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu. Iată ce spune omul politic. (G.S.)

"Ma uit cu surprindere la spectacolul mediatic al guvernantilor! Sedinte peste sedinte, aparitii TV non stop. Nici nu mai stiu cand au acesti oameni timp sa si munceasca!

Cum fac parte din randul celor care au apucat Revolutia nu pot sa nu remarc ca ce vedem zilele astea la TV seamana foarte mult cu ce am vazut in zilele lui decembrie 1989. Oameni agitati care vin si citesc ordine si dispozitii pline de greseli, apoi altii care le completeaza sau corecteaza, comunicate la miezul noptii date sub presiunea “teroristului coronavirus”, tot tacamul. Civili carora haina militara sta pe ei ca pe gard se joaca de-a armata. Pare acelasi scenariu a la Sergiu Nicolaescu: Mircea, fa-te ca lucrezi! Aceeasi senzatie, ca si atunci, ca toata agitatia asta e facuta ca sa ascunda ceva.

Eu cred ca guvernantii au luat decizia de a nu ne spune tot adevarul legat de criza in care ne aflam. Poate au facut-o cu intentie buna, de a nu crea panica, dar cred ca asta nu ar trebui sa fie decizia lor.

Ceauseascu a ales sa nu ne spuna nimic cu privire la SIDA, nu cumva sa se vada ca si comunistii puteau lua boala si asa ne-am trezit cu sute sau mii de familii bolnave.
Tot asa astazi guvernantii fardeaza realitatea in incercarea de a trage de timp.

Eu cred ca romanii merita sa stie tot adevarul oricat de dur ar fi. Cred ca transparenta cladeste increderea intre cetateni si autoritati.
Incercati sa ne convingeti ca situatia e buna in comparatie cu alte tari, dar nu ne spuneti ca asta este doar pentru ca nu ati testat suficient. Din acest motiv probabil ca zeci de mii de romani poarta virusul fara ca ei sa stie si imbolnavesc alte zeci de mii de conationali. In fiecare zi!”, a spus Tăriceanu.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK