Menu

Ce jigodii ! Puși pe ”lista neagră” de un tip de la guvern

f_350_200_16777215_00_images_banner1_criterii_site_75.jpg

 

 

 

 

 

Din fericire, muncim de acasă, dar o facem zi și noapte, publicând sute de comunicate oficiale de la nivel guvernamental și de la instituții județene. Publicăm, desigur, şi punctele noastre de vedere cu privire la ceea ce se întâmplă. Totuși, se găsește un individ de la guvern să ne treacă din nou pe ”lista neagră” a publicațiilor care, chipurile, ”nu prezintă încredere”.

Suntem alături de branduri precum:

- antena3.ro
- romaniatv.net
- dcnews.ro
- curentul.info
- stiripesurse.ro
- nasul.ro
- justitiarul.ro
- grupul.ro
- flux24.ro
- bzi.ro
- luju.ro

Consilierul de stat din Ministerul Tineretului, Adrian Stoica, a format pe Facebook Grupul pentru Combaterea Manipularii si se da mare cu poze cu Iohannis si Orban. Stoica a publicat o lista cu “70 de publicatii cu un nivel ridicat de fake-news”. Printre tintele infierate: luju.ro, antena3.ro, dcnews.ro, grupul.ro, stiripesurse.ro, romaniatv.net, bzi.ro şi noi.

Ironia sorţii, publicăm, fiindcă le primim pe mail, toate comunicatele guvernamentale. Să fie aici fake – news ?

Nu este pentru prima oară când suntem puşi pe liste negre fiindcă ne permitem să abordăm critic, adeseori, acţiunile politice ale lui Klaus Iohannis şi ale PNL.

Suntem în România anului 2020, ţară în care medicii se feresc să vorbească deschis, prefecţii nu comunică datele oficiale, iar pe la guvern şi Preşedinţie cine ştie ce se mai ascunde.
Mergem înainte.

Gheorghe Smeoreanu,
Editor Criterii Naţionale

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK