Menu

Vâlcea. Deputatul Buican la răscruce. Își joacă toată cariera politică

f_350_200_16777215_00_images_buican_bunica_si_bunicul.jpg

 

 

 

 

 

 

După cum se știe, abia începuse pandemia și prefectul județului Vâlcea, Costea – 19 (îi spun așa fiindcă a apărut în 2019) a atacat în contencios administrativ bugetul Consiliului Județean, afactând în mod grav funcționarea primăriilor și a firmei județene de construcții.

În acel moment, un primar, Cătălin Avan de la Păușești – Otăsău, îi atrăgea atenția prefectului că va avea dificultăți cu luarea unor măsuri pentru stoparea epidemiei.

Toată lumea știe că aceste decizii prefectoriale sunt direcționate de partid, iar un cuvânt greu de spus îl are președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Luni, disperat, președintele CJ, Constantin Rădulescu, i-a scris prefectului câteva rânduri.

,, Tibi Costea, ai fost primar, ne cunoaștem de mult timp, poate te gândești să renunți la atacarea în contencios a hotărârii CJ, prin care au fost alocați bani primăriilor pentru cheltuieli de funcționare, programe de dezvoltare, cofinanțări, etc. Primarii au mare nevoie de acești bani! Te rog să te gândești, Tibi Costea, că e o situație de criză!
Cu prietenie, te rog!,,

Ce va face acum Crisitan Buican? Va merge până în pânzele albe cu această decizie absurd sau îi va sugera prefectului să cedeze și să dea drumul bugetului ?

Să zicem că la început dimensiunea crizei și numărul morților nu erau încă la stadiul de acum și mai ales la amploarea care va urma. În acest moment însă tragedia își arată fața hidoasă. Este momentul ca Buican să cedeze, mai ales că nu există motive pentru atacarea bugetului în justiție, totul fiind o șicană politică.

În acest moment, Cristian Buican e la răscruce și își joacă toată cariera politică.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN