Menu

La Sibiu, Noul Scornicești, nu există niciun caz de Covid – 19

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_declaratii.jpg

 

 

 

 

 

Sibiul este unul dintre cele două județe din România în care, pe hârtie, nu există niciun cetățean infectat cu coronavirus. Și în timp ce autoritățile locale transmit aceste statistici, medicii spun că s-au confruntat cu multiple cazuri suspecte de COVID-19, dar rezultatele testelor nu au ajuns nici după o săptămână, păstrând județul „curat”.

„E o minciună, e imposibil. Nu se testează sau rezultatele întârzie foarte mult”, reclamă cadrele medicale. Testele din județul Sibiu, la fel ca cele din toată zona Transilvaniei, sunt trimise la laboratorul din Cluj-Napoca. Medicii spun că, nefiind confirmate cazurile, nu pot lua măsuri ferme de izolare sau de tratament specific, de la caz la caz, scrie recorder.ro.

Opacitatea privind situația reală din anumite zone nu este întâmplătoare. Lipsa de transparență a devenit literă de lege începând de săptămâna trecută. Grupul de Comunicare Strategică a decis ca numărul de cazuri pozitive să nu mai fie raportat pe județe, pe motiv că ar crea stigmatizare.

Și cum să stegmatizezi Sibiul ?

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK