Menu

Dacă se dovedește că ați știut, toţi morţii vor fi pe capul vostru

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_orban_caligula.jpg

 

 

 

 

 

Apar tot mai multe informații că Iohannis și Orban au avut informații cu privire la iminența pandemiei dar nu au luat măsuri, preocupați fiind de alegerile anticipate.

Călin Popescu Tăriceanu sintetizează:

Dacă ei nu ar fi ascuns gravitatea crizei, probabil am fi putut să ne aprovizionăm din timp cu teste și am fi putut testa masiv pe toți cei veniți în țară, să-i vedem pe cei infectați, să-i izolăm, iar ceilalți oameni să-și vadă de treabă.
La aceste semne de întrebare trebuie ca Parlamentul să primească răspunsuri atunci când lucrurile se vor liniști: dacă domnii Iohannis și Orban au fost informați de către serviciile de informații și MAE despre acest pericol, și când s-au trimis aceste informări.
Cer public tuturor serviciilor de informații să pregătească și să pună la dispoziția comisiilor de control toate informările pe care le-au dat Președintelui și Guvernului.
În privința Ministerului de Externe, voi cere în comisia de politică externă a Senatului, din care fac parte, ca ministrul de Externe să ne prezinte informările pe care le-a făcut Guvernului și Președintelui.
Dacă domnii Iohannis și Orban au știut din timp de aceste lucruri, dar au minimalizat pericolul pentru a face alegeri anticipate, ei sunt principalii vinovați de faptul că doctorii și personalul medical, precum și ceilalți din linia întâi, au fost trimiși la luptă fără arme (măști, halate, mănuși, dezinfectant, etc). Și dacă așa au făcut, ei trebuie să fie primii care să fie anchetați de către procurori.”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

Dacă se dovedește că ați știut că vine pandemia, ieșiți din istorie și mergeți la pușcărie, ori aţi merita să mergeţi. Dacă vom afla cu certitudine că aţi ştiut, toţi morţii vor fi pe capul vostru.

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN