Menu

Ipoteză șoc ! Adevăratul motiv pentru care Iohannis vrea alegeri anticipate

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_nervos.jpg

 

 

 

 

 

Să fie blocarea creșterii pensiilor motivul pentru care Iohannis și PNL vor alegeri anticipate ? Cornel Nistorescu găsește un răspuns cu mult mai șocant. Ipoteza ziaristului pornește de la o cunoscută declarație a lui Rudy Giuliani.

”În privința dirijării parchetului de la Kiev și tipului de anticorupție aplicat, situația din țara vecină seamănă cu cea din România. În plin război dintre republicani și democrați, a picat și declarația ambiguă a lui Rudy Giuliani. Iată principalul pasaj care mi-a atras atenția:
„Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România”. (Rudy Giuliani)”

Urmează întreaga demonstrație.

”Dacă în SUA urmează dosarul România, mai exploziv decât cel din Ucraina, el nu poate exploda decît în septembrie, la început de campanie electorală pentru Casa Albă. Dar și în prag de campanie electorală pentru parlamentarele din România. Or, pentru liberalii noștri și pentru președinte, deschiderea scandalului pomenit aluziv de Rudy Giuliani, asemănător celui din Ucraina, ar reduce mult din șansele liberalilor de a obține un procent covîrșitor. Ba, ar trebui să ne așteptăm ca efectul unui scandal România să scadă PNL-ul în sondaje pînă la un procent amenințător pentru puterea și existența lor.
Concluzie: Și dacă graba președintelui și a liberalilor de a ajunge la un „guvern al meu” (instalat pe baza procentelor pe care le-ar obține în alegeri anticipate) are la bază tocmai o încheiere în avans a disputei politice din România înaintea scandalului cu același nume din SUA?”

Un lucru nu precizează Cornel Nistorescu și anume că dacă așa vor sta lucrurile, o suspendare a lui Klaus Iohannis la vremea când se numără bobocii devine plauzibilă.

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK