Menu

Ne mai putem salva ? Se pare că nu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_soros_snspa.jpg

 

 

 

 

 

 

Strategul progresismului neo-marxist controlează o parte din învăţământul universitar cultural din Occident.

George Soros a lansat o rețea globală de instituții de învățământ superior, culturale și de cercetare, numită „Open Society University Network” (OSUN).

Totodată, Soros a anunțat că noua rețea va fi finanțată cu aproximativ un miliard de dolari.

OSUN va fi coordonată de Universitatea Central Europeană (CEU), pe care George Soros a fondat-o alături de Colegiul Bard din SUA.

George Soros a adresat o invitație de colaborare membrilor CIVICA, un consorțiu universitar european din care face parte și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Ce semnifică știrea ? Iată un comentariu semnat Traian Ungureanu.

”Aidoma vechilor regiumuri comuniste, progresiştii sînt convinşi că ideile lor sînt într-atît de corecte încît eşecul la urne poate fi explicat doar prin imixtiune ilegală.

Comuniştii îşi justificau nereuşita prin acţiunea infamă a sabotorilor şi a spionilor. Progresiştii au decis că pierd alegeri pentru că alegătorii sînt manipulaţi pe net de ruşi. Ciudat pentru oameni atît de indgnaţi, nu s-a văzut pînă acum vreo demonstraţie în faţa vreunei Amabdsade Ruse. Şi nici chemări la boicotarea petrolului şi gazelor ruseşti nu s-au pomenit. Dealtfel, ONG-urile au o experienţă solidă în materie. Ea îi ajută să facă iad din viaţa oricui e acuzat de homofobie şi, simultan, să tacă mîlc ori de cîte ori Iranul spînzură homosexuali de macarale.

Între timp, Rusia lucrează. Putin şi aparatul au sesizat ruptura forţată de progresişti în societăţile occidentale şi se grăbesc să o adîncească, declarîndu-şi simpatia pentru populişti. Calculul e rafinat. Dintr-o mişcare, elitele occidentale sînt ajutate să îşi confirme propria paranoie şi să sape mai adînc la temelia democraţiei. Pe parcurs, libertatea clasică devine şi mai suspectă iar democraţia de nedorit. Putin îşi freacă mîinile de satisfacţie şi îşi aşterne de domnie pînă după 2024, în vreme ce progresiştii denunţă pericolul autoritar din Occident.

Ne mai putem salva? Cu mintea roboţilor progresişti la putere, nu”.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK