Menu

Mircea Drăghici: ”Programul PRIMA CASĂ, pe eșafodul Guvernului Orban”!

f_350_200_16777215_00_images_banner6_draghici-mircea-psd.jpg

 

 

 

 

 

”Ministrul Cîțu - Alba-neagra, uite criza, nu e criza: Despre Programul PRIMA CASĂ

Încă o măsură bună pentru tinerii din România se află pe eșafodul Guvernului Orban!

După ce, ani la rândul, a strigat din Opoziție că economia este în prag de colaps, ministrul Cîțu a descoperit dintr-o dată că nu suntem în criză - Taman la timp ca să ne anunțe că liberalii se gândesc să oprească Programul Prima Casă, pentru că, spun ei, economia se descurcă singură să se dezvolte prin credite imobiliare.

Costurile unei asemenea decizii le vor suporta, bineînțeles, tot românii!

De reținut: Avansul unui credit luat prin „Prima Casă” este de 5.000 €, pe când la creditul imobiliar este de 3 ori mai mare!!

Mai mult, forțați de ministrul Cîțu să cumpărăm case prin credit imobiliar, noi, copiii noștri, vom fi nevoiți să dăm băncilor în 30 de ani cu circa 22.500 € mai mult decât prin programul „Prima Casă” - practic, cu 30% peste valoarea apartamentului.

Bună afacere, nu? Sigur, nu pentru buzunarele noastre, din care liberalii vor să scoată cât mai mult ca să aibă grijă de săracele bănci bogate.

Ca să înțelegeți că anunțul finanțistului din mediul privat Cîțu nu este întâmplător, comparați suma prinsă pentru garanțiile din programul „Prima Casă” pe anul 2019 - 2 miliarde, versus 200 de milioane pentru 2020, prin grija prietenilor noștri liberali. Doar de 10 ori mai mică!

Abia acum ne spune Cîțu că vrea să facă studiu de impact ca să vadă dacă mai continuă cu „Prima Casă” - O mică observație, domnule ministru: studiul de impact se face ÎNAINTE de realizarea legii bugetului, și nu după, heirupist și ipocrit!

În final, înțeleg faptul că ați făcut bugetul acestui an relaxați, pentru că ați găsit, ajunși în Guvern, o economie în creștere, departe de criza anunțată constant în anii de guvernare PSD. Ce nu înțeleg este de ce ne amenințați cu noi crize economice doar atunci când trebuie să mărim veniturile și pensiile românilor!

Iată adevărata expertiză a actualului ministru de Finanțe: jocul la cacealma de-a alba-neagra cu economia românească. Pe banii noștri”-Mircea Drăghici -Deputat PSD

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK