Menu

De ce a promulgat Iohannis legea dublării alocaţiei pentru copii ? Motivul nu i-l poate spune nici lui Orban

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_declaratii.jpg

 

 

 

 

 

Precizez că mă delimitez sută la sută de tâmpeniile primarului ALDE de la Târgu Mureș, Dorin Florea, care propune introducerea unui set de 4 criterii care trebuie îndeplinite de către orice cuplu care vrea să aibă copii, în contextul discuției cu privire la dublarea alocației. El propune ca viitorii părinți să facă copii în urma unei anchete sociale care să țină cont, printre altele, de situația financiară și de educație. El mai consideră că cei care nu îndeplinesc criteriile ar trebui să rămână fără copii.

În acelaşi sens, sunt de acord cu Cătălin Ivan, ajuns acum la Iniţiativa pentru Demnitate Naţională care spune:

„Florea se arată ca un individ care nu are nici cea mai mică prețuire față de drepturile omului, față de valorile familiei și față de dezastrul demografic prin care trecem. Dacă am ajuns la acest nivel al aberației, ce urmează? Propunerea de a înființa lagăre pentru vreo categorie care nu ne place? În calitate de reprezentant al ADN, condamn foarte clar declarațiile lui Florea și cer tuturor partidelor politice și, în egală măsură, tuturor cetățenilor să o facă! Acestea nu sunt simple devieri, ci arată un cancer care încă există în România noastră și pe care trebuie să-l extirpăm cât de repede, iar alegerile locale din acest an sunt arma cea mai la îndemână! Suntem obligați să oferim românilor o alternativă, suntem obligați să aducem în fruntea comunităților noastre oameni morali și buni gospodari!“

Acestea fiind zise, cred că nu trebuie să ne ascundem în spatele unui concept abstract privind drepturile omului şi să recunoaştem că dublarea alocaţiilor fără niciun criteriu va încuraja nemunca unor cetăţeni şi o explozie demografică în rândurile celor care nu au de gând să îşi îngrijească copiii şi să îi şcolarizeze.

Cunoscându-l pe Klaus Iohannis aş spune că promulgarea legii dublării alocaţiilor are un scop parşiv, de a-şi păzi imaginea publică dar şi  de a destabiliza etnic populaţia României şi a  crea alte probleme sociale insurmontabile. Cum bine spunea cineva că Iohannis nici câinele nu şi l-ar boteza fără aprobare din Germania, probabil că şi această promulgare are tâlcul ei pe care nici măcar premierul Orban nu trebuie să îl cunoască.

Dat fiindcă că legea dublării alocaţiilor a fost iniţiată de PNL, apoi lăsată din braţe şi susţinută de PSD, ca mijloc de presiune politică, bine ar fi să apară un proiect de amendare a legii, în concordanţă cu Constituţia, dar care să presupună o serie de condiţionalităţi.

Banii de alocaţie nu trebuie să ajungă la cârciuma din sat.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK