Menu

Autoritățile își bagă picioarele în istoria României și în memoria eroilor neamului. Cazul Călinești de Argeș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_calinesti_monument.jpg

 

 

 

 

 

De o bună perioadă de timp, inginerul petrolist George Toma, angajat al unor mari companii mondiale, încearcă să atragă atenția autorităților în legătură cu vandalizarea unui Monument al Eroilor din comuna unde locuiește, Călinești de Argeș. Nici o șansă de luni bune, poate chiar ani.

Autoritățile își bagă picioarele în istoria României și în memoria eroilor neamului. Asta este, chiar dacă exprimarea poate părea excesivă.

Iată ultimul mail trimis de inginerul George Toma.

In atentia si actiunea necesara _POLITIA ARGES :
In Atentia si actiunea Politiei Romane:
In Atentia si actiunea Prefecturii Arges :
In Atentia si actiunea Prim-Ministrului Romaniei:
In Atentia si actiunea Presedintiei Romaniei:

Solicit urgent actiunea legala care se impune in legatura cu aceleasi lucruri semnalate anterior :

Situatia s-a agravat TOCMAI PENTRU CA NU ATI LUAT NICI O MASURA la cele sesizate anterior, vedeti in fotografiile atasate si cel mai bine mergeti la fata locului ... ati crezut sufficient ceea ce a comunicat de la postul local Calinesti , anume ca “ nu exista semne de vandalizare...????!!!!!!

Atunci era “doar” RUPEREA SI FURTUL BARELOR metalice din componenta monumentului... probabil neinteresant pentru autorii raspunsului...
In data de Vineri , 10 ianuarie 2020 am constatat distrugerea avansata , calificata si evident premeditata a Monumentului , de asta data infractorii niciodata deranjati de nimeni au indraznit sa distruga si sa fure roti si piese ale tunurilor autentice care au fost folosite in lupta Eroilor in care au murit in Razboiul pentru Apararea Patriei 1916!!

f_350_200_16777215_00_images_banner1_calinesti_monument_2.jpg

 

Am mers la postul de politie unde am informat agentii ( dl. Dobre si dl. Cosmin) despre cele de mai sus, ... au promis ca vor cerceta .

Nu stiu daca au cercetat ceva dar a doua zi monumentul nu avea curtea inchisa si sigilata, etc cum credeam ca vor face intr-o cercetare; am oprit pe la post din nou dar nu era nimeni – ora approx.. 13:30.

Am informat agentii cu care am discutat despre Sezizarea pe care o voi face , mai ales ca de asta data infractorii s-au dovedit incurajati de faptul ca nu au fost deranjati de nimeni evident, daca , desi distrugerea si furtul din componentele Monumetului erau revoltator de clare, concluzia celor care mi-au trimis raspunsul era ca “ nu sint semne de vandalizare”..!

Revin in tara dupa 12 Februarie, urmaresc cu atentie ce rezultate vor fi dupa investigatiile urgente care se impun.

Drilling Eng. George Toma.

Sper să citească aceste rânduri și președintele CJ Argeș Dan Manu (PSD) care vorbește adeseori despre valorile naționale și poate că a fost cu Flacăra Unirii și la Călinești. Ceva concret se poate, domnule președinte ?

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK