Menu

Cu PC al URSS mai cârâiam, cu PPE, luăm poziţie de drepţi

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pcus_1.jpg

 

 

 

 

 

Comentariu la o postare la articolul „Scandal în Justiție: Asociație a judecătorilor acuză 4 „erori grosolane” ale Comisiei Europene”

(„Știri pe surse”, 08.01.2020)

Serban Radu:

Mereu si mereu ( again and again ) ne lamentam . Cand am dorit sa intram in UE stiam conditiile si mai ales obligatiile .Grav este ca cunoscatori ai legislatiei europene cauta sa gaseasca subterfugii pentru a-si justifica anumite decizii sau actiuni .

Toma Bălășoiu:

Stimate domnule Șerban Radu,
Vă înșelați amarnic.
Majoritatea covârșitoare a românilor a crezut că vom intra într-o uniune a statelor egale în drepturi și îndatoriri, respectiv că vom scăpa de Moscova.
Din păcate situația este cu totul alta. Împotriva Moscovei mai cârâiam, mai ne opuneam.
Cu UE este cu totul altceva. Nu avem dreptul să cârâim, ci doar să respectăm cu sfințenie indicațiile Partidului Popular European (PPE), respectiv ale instituției care conduce - de fapt - Uniunea Europeană.
PPE are interes vital să sprijine doar forțele politice românești care îi dau garanții că nu vor fi afectate preocupările băncilor străine și ale multinaționalelor, care obțin - în România - profituri superioare celor din țările mamă.
PPE acționează intens / eficient - prin intermediul UE, în cârdășie cu subordonații săi din România - pentru a asigura ca țările bogate să se îmbogățescă CONTINUU pe seama sărăcirii noastre CONSTANTE !
De MCV - de exemplu - vom scăpa doar dacă vom obține aprobarea băncilor străine și a multinaționalelor sprijinite eficient de PPE prin intermediul subordonaților săi din România.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK