Menu

Klaus Iohannis , în luptă cu sănătatea conștiinței naționale

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_ceausescu_1.jpg

 

 

 

 

 

Declaraţiile lui Klaus Iohannis cu privire la PSD au rolul de a instaura în ţară o atmosferă de resemnare necesară pentru continuarea în pace a jafului şi neznaţionalizării.

Evident că atunci când preşedintele cu rol de mediator declară război unui partid, oricare ar fi el, reacţia tuturor oamenilor conştienţi este una de stupoare. Chiar asta se doreşte, obişnuinţa cu starea de perplexitate, una care paralizează orice voinţă naţională.

Nu poţi trăi continuu în absurd, în perplexitate, iar reacţia cetăţenilor lucizi va fi una de repliere pe propriul eu interior şi renunţare la orice rezistenţă socială.

Se întâmplă aşa cum R.D. Laing explică în celebra carte ”Eul divizat”, contradicția dintre text și context determină apariția autismului, în cazul de față un autism la scară socială, unul dorit de asasinii morali ai poporului român.

Strategia dă deja roade bogate, românii își votează călăii cu o pasiune morbidă și nimeni nu este vinovat moral fiindcă democrația este, în acest caz, deopotrivă rana și cuțitul.

Îmi vine să spun că , dacă aș putea, aș ceda toate ale țării, doar sănătatea morală a românilor nu aș da-o, pentru că totul poate fi recuparat în viitor în afară de demnitate și normalitate.

Pe scurt, țara nu ar putea fi jefuită în liniște fără un prelabil jaf asupra echilibrului valorilor și a încrederii în rațiune.

Înainte de a fi un instrument al distrugerii economice a țării, președintele Klaus Iohannis este un factor de subminare a sănătății conștiinței naționale.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK