Menu

Naivilor, v-au dat cu democraţia la cap !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_vot_manipulare_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Acum, după ce aţi câştigat, lucru de care nu mă îndoiam că se va întâmpla, vă pot spune în faţă, direct şi fără menajamente, tuturor iohanniştilor, că aţi fost duşi de nas, aţi fost naivi, aţi vândut ţara pentru ifose, pentru iluzii, pentru vanităţi.

Credeam că vă treziţi când l-aţi văzut, ori poate nu aţi vrut să îl vedeţi, pe Ludovic Orban spunând că a dărâmat guvernul de la Bucureşti pentru a avea PPE un comisar european în plus. Speram că acest duş rece vă va scula din morţi, dar nu, unii dintre voi veţi dormi întreaga viaţă.

Veţi dormi fiindcă nu cunoaşteţi lucruri simple, de pildă cum se construieşte bugetul unei ţări. Nu mai pierd vremea încercând şi eu, printre alţii, să vă explic cum stau lucrurile, banale demonstraţii de economie de clasa a X-a v-ar da prilejul, o dată în plus, să spuneţi că sunt comunist, confundând, voit, patriotismul cu comunismul.

Atât vă pot spune că inflaţia va recupera masiv pierderile înregistrate de investitori prin mărirea salariului minim, că investiţiile din mediul rural se vor opri, că redevenţele la gaze se vor întoarce la cifra dorită, că în locul fondului suveran de investiţii vom avea un fond de investiţii ne – suveran, că agricultura românească se va întoarce în pluton, că preţul utilităţilor va exploda, că plecarea românilor afară se va revigora.

Au vorbit despre o România normală, dar ştiţi ce înseamnă asta ? Să cumpere resursele şi munca la preţul stabilit de ei, adică pe nimic. O Românie normală este, pentru ei, o colonie în care românii sunt sclavi.

Bravo vouă, asta aţi reuşit să faceţi convinşi fiind voi că sunteţi mari patrioţi. Aţi vândut cu buletinul de vot partea voastră din România. Şi a noastră, a celorlalţi.

Totuşi, vina nu vă aparţine, fiindcă puţini sunt cei care rezistă unei manipulări profesioniste. De pildă, un om care s-a trezit, doamna Daniela Iuliana Tobă, fost purtător de cuvânt la STS, unul dintre eroii acestor alegeri deoarece a trecut în tabăra celor lucizi, a scris astăzi următoarele:

„Futu-i! Scriu și îmi dau singură bobîrnace că n-am văzut de la început tot tabloul, deși am cîteva postări lungi legate de manipularea fantastică din ultimele săptămîni!
Aceste alegeri nu au absolut nici un fel de legătură cu rezultatul și cu persoanele din scaunele de candidat. Că oricum a fost stabilit din timp. Băi, dar nici una, nene!
Aceste alegeri au fost pur și simplu testul sistemului pentru a vedea cît poate controla societatea. Sînt pur si simplu un TEST. Controlul media, controlul influencerilor de toate felurile, controlul clasei politice, controlul cetățenilor. De aceea, pentru prima dată în 30 de ani nu a existat obiectivul firesc al unor alegeri, cum e oriunde pe glob, care se referă la CINE căștigă. Nu, frate. Acum, permanent problema s-a pus legată nu de cine, ci CU CÎT. În traducere liberă, CÎT am ajuns să noi, neosecuritatea, să controlăm societatea după 30 de ani de la lovilutie!
Trebuie să recunosc, e fascinant....
Cu ce scop? Urmează să vedem clar după ce vor avea loc alegeri în statele învecinate.
PS - Am tot postat despre manipularea incredibilă, unică în ultimele 3 decenii, la care am asistat în ultimul an și mai ales în această campanie. Însă abia acum m-a tăiat capul să merg cu raționamentul pînă la capăt. În opinia mea, operațiunea Testul s-a pus în mișcare undeva în perioada în care Veorica a fost pusă în poala lui Dragnea. 10 august tot din operațiune face parte. Cînd a fost concepută, asta chiar nu am cum să ghicesc, dar probabil cu un an înainte, poate mai mult. Ceea ce mie, una, îmi arată o miză de viitor extrem de importantă.”

Nimic mai clar decât ceea ce scrie marele ziarist Cornel Nistorescu:

„Alegerile din 24 noiembrie 2019 sunt un proces electoral pregătit îndelung de serviciile secrete și de factorii de putere din Comisia Europeană. S-a lucrat masiv ca partidul preocupat de creșterea redevențelor și de blocarea expatrierii mascate de profit să fie mai puțin credibil, adică să fie compromis, să fie coborît cît mai jos în sondaje și ridiculizat cu orice prilej, în așa fel încît România – sursă de profit greu de controlat – să nu încapă pe mîna cuiva care ar încurca socotelile. Carnavalul acesta deșănțat și gol face parte din aceeași strategie? În parte, da. De la Rareș Bogdan la Digi și Europa EM a pornit o hăhăială electorală menită a arăta o Românie fericită. Există și cealaltă jumătate care a mimat din prostie, care a luat în serios toată lucrătura din ultimii doi ani. Prostul montat de măsluirile propagandei a trăit o zi fericită, crezînd că are și el ocazia să pună umărul la consolidarea democrației. Și fără să-și dea seama că participă și el la livrarea pe tavă a țării sale, cu instituții, materii prime, materii cenușii etc.
Știu oameni care habar n-au de trecutul și prestațiile cei doi candidați, dar s-au mîndrit că au ieșit primii la vot, arătînd ca niște pești agățați în undițele propagandei. Alți oameni s-au speriat pentru că au auzit păreri contradictorii, unii ținînd cu unul, alții cu adversarul și cum să se hotărască fără riscul de a greși! Despre cei fanatici n-a nimic de zis pentru a nu se considera hotărîtori în producerea unui dezastru.
Pentru nemernicii aflați în culisele și jocurile acestui eveniment românesc, alegerile (indiferent de cîștigător) sunt o zi de glorie. Pot zice că le-a ieșit planul și de azi înainte ei vor fi marii profitori din spatele scenei politice”.

Prostia vorbeşte, spunea marele umanist Erasm din Rotterdam. Ei bine, prostia a vorbit astăzi, la vot.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK