Menu

Eu ştiu pe cine ai votat tu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_dancila_1.jpg

 

 

 

 

 

Te urci în avion şi niciodată, dar niciodată nu te gândeşti la zecile, poate sutele de mii de oameni inteligenţi, unii geniali, care şi-au adus contribuţia la apariţia şi perfecţionarea obiectului în burta căruia tocmai te afli.

Sunt lângă tine, pe scaunul alăturat, te văd cum te agiţi, cum apeşi grabnic pe buton chemând însoţitoarea de bord să îi reproşezi ceva, ori măcar să îţi aducă paharul cu apă. De obicei, altcineva te sună pe tine.

Nu, nu citeşti, priveşti în jur să vezi dacă îşi face cineva selfie, fiindcă tu ai vrea să îţi faci. Până la urmă, îţi faci.

Tu eşti întotdeauna primul. Primul deschizi telefonul la aterizare, primul scoţi sacoşa din cutia de bagaje, primul anunţi că ai ajuns sănătos pe cineva care nu te aude prea bine, aşa încât trebuie să repeţi.

Tu nu foloseşti niciodată cuvântul corect care se referă la jobul tău, îi găseşti tot felul de sinonime care mai de care mai abstracte.

Toate acestea nu conduc la ideea că eşti un om rău, dimpotrivă. Atâta doar că eu ştiu cu cine ai votat tu, cu privire la tine am certitudini, opţiunile celorlalţi îmi scapă.

Nu-ţi face însă probleme, te iubesc chiar dacă nu ai habar de nicio istorie, chiar dacă ai bănuiala că lumea a început cu tine, chiar dacă pentru tine sunt un infern şi întotdeauna eviţi să mă priveşti în ochi.

Eşti omul eu, întotdeauna te iert şi oricât ai fi de departe, îţi rămân, cu drag, aproape.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK