Menu

Lăsând orice speranţă, noi, proştii, vom vota cu Dăncilă salvându-ne sufletul

f_350_200_16777215_00_images_dancila_conferinta_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Cu cât a fost Viorica Dăncilă mai specială, cu atât a pierdut, fiindcă de câţiva ani, de când condiţionarea neuro - lingvistică s-a abătut asupra ţării, românilor le place să meargă pe contrasens.

Masochismul naţional e la modă, iar şoricelul va face prin labirintul istoriei traseul stabilit , lăsând la o parte brânza pentru un şoc electric aplicat duios, la momentul oportun.

Aşa se face că deşi în momentele rare ale prizei de conştiinţă electorul de duminică îşi dă seama că va alege greşit, ceva din abisurile psihicului îi spune ca nu cumva să se abată din drum.

Gândul la salvatorul vot pentru Iohannis linişteşte cipul care începuse să clipească enervant de ameninţător în urma conferinţei de presă a Vioricăi Dăncilă.

Bine aţi observat atmosfera morbidă de la BCU, dar ce să-i faci, pentru o şedinţă de hipnoză în masă e nevoie de obscuritate şi bizarerie.

Lentoarea lui Iohannis, întrebările şi răspunsurile programat absurde au creat un aer misterios, adormitor, cald, creierele au intrat în stand-by, programatorii au deschis şampania.

Dăncilă s-a adresat acelei pojghiţe subţiri numită luciditate, Iohannis a vorbit cu înfricoşătoarele arhetipuri ale poporului român.

Lăsând orice speranţă, noi, proştii, vom vota totuşi cu Dăncilă salvându-ne sufletul.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK