Menu

Eu ştiu că nu-i urâţi pe iohannişti

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_iohannisti.jpg

 

 

 

 

 

Mă refer la dumneavoastră, pesediştilor. Am convingerea că în ciuda faptului că sunteţi călcaţi în picioare nu-i urâţi pe cei care îl vor vota pe Klaus Iohannis și nici măcar pe el.

Vi se spune că sunteţi comunişti, nespălaţi, idioţi, vânduţi ruşilor, dar înţelegeţi de ce. Sunteţi acuzaţi că aţi sprijinit partidul să gazeze cetăţeni paşnici, să subjuge justiţia, să distrugă țara, să ne scoată din Europa, dar voi vă explicați cu înţelepciune toate aceste aberații.

Fiindcă voi vedeți lucrurile altfel decât ca pe desene animate, știți că propaganda și-a făcut treaba cum nu se poate mai bine.

S-a lucrat științific, cu focus-grupuri, cu NLP, cu scenarii verificate pe alte națiuni. Știți că a fost bine studiată psihologia grupurilor, a fost speculată ignoranța în materie de istorie, economie, geopolitică. Iar fiindcă știți toate acestea iertați orice insultă.

Iertați orice insultă și chiar vă este milă de ei, nu îi tratați, poate aşa cum ar merita, ca pe niște pacienți suferinzi de o boală nouă, modernă, ci ca pe semeni ai voștri aflați într-un moment de buimăceală din care se vor trezi în timp, fiecare le rândul său.

Cei mai buni dintre voi nu doar că nu îi urăsc pe iohanniști, dar chiar îi iubesc și le arată acest lucru, explicându-le, pe degete, de ce au ajuns aici, cum au fost transformați în idioți utili, în sclavii progresismului și globalismului.

Ce e drept, în alte vremuri, iohanniștii v-ar fi crucificat, v-ar fi ars pe rug sau în crematorii. Bine că am depășit acele epoci, slavă lui Dumnezeu, așa încât nu aveți motive de ură, ci de compasiune.

Principalul motiv din multe altele pentru care vă susțin tocmai aceste este, pesediștilor, că voi nu îi urâți pe ceilalți.
Cinste vouă !

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK