Menu

Dragă prietene, recunosc: sunt comunist, nebun şi prost

f_350_200_16777215_00_images_respect1111.jpg

 

 

 

 

 

 

Fiindcă vreau să mă duc duminică la vot cu sufletul curat, vreau să mă spovedesc unor prieteni de pe Facebook şi să recunosc cele trei păcate de moarte pe care le comit. Sunt comunist, nebun şi prost.

Altfel nu se explică de ce trăiesc cu halucinaţia că în alegerile din ţara mea s-ar implica patrioticele noastre servicii secrete careau apărat de-a lungul ultimilor 30 de ani valorile româneşti economice şi spirituale. La europarlamentare am avut mii de voturi ungureşti în Oltenia dar cu toate că doctorul mi-a spus că oltenii simpatizează UDMR, am continuat să delirez pe treaba cu serviciile. Nebunie.

Faptul că sunt comunist este dovedit de părerea mea că Germania a dorit un comisar european de la PPE, ca să îi conducă pe socialişti cu 11 – 9, motiv pentru care a mobilizat sistemul, cu Iohannis pe post de marionetă, să dea jos guvernul. Americanii vor gazele, olandezii, portul. Eu asta cred, tovarăşi.

Prost mă dovedesc a fi atunci când susţin că noua guvernare va face pe placul multinaţionalelor şi va stopa creşterea salariului minim, va scoate pe bursă Hidroelectrica şi Portul Constanţa şi va desfiinţa magazinele Unirea. Plus alte prostii care îmi trec prin cap.

Doctorul îmi tot zice să nu iau în seamă creşterea economică, fiindcă e una eşuată. Zadarnic, fiindcă am în continuare crize în care citez din Eurostat cifre cu mărirea puterii de cumpărare şi producţii record în agricultură.

Trebuie să îi urăsc şi să vreau să plece din istorie pe cei care nu au vrut să vândă gazele pe nimic şi au plafonat creşterile facturilor la energie, zice doctorul, dar îşi bate gura degeaba. Tot doctorul zice că dacă mai susţin chestiunea cu dublul standard la produsele alimentare sunt aproape irecuperabilşi am nevoie de şocuri electrice.

Ştiu că tu eşti sănătos la cap, democrat, deştept, dragă prietene. Tu ai înţeles fenomenologia Ciumei Roşii, precum şi aporiile Muiei. Ai sesizat cu suflet de artist chestiunea iubirii profunde pe care o au ambasadorii strategici faţă de economia României. Tu vezi acolo unde alţii nu disting câtă corectitudine animă companiile multinaţionale, cât caracter au faţă de ţara care i-a primit cu braţele deschise. Tu eşti european, democrat, deştept, ferice de mama care te-a făcut.

Tu ştii şi judeci fiindcă eşti inteligent, lipsit de frustrări, ai bani, ai sex de calitate şi o carieră demnă de invidiat. O tratezi rapid pe o anumită femeie drept Tută, dar bine că nu ai trăit pe vremea lui Moise care îi zice lui Dumnezeu : „O, Doamne, eu nu sunt îndemânatic la vorbă, ci grăiesc cu anevoie şi sunt gângav” (Ieşirea: 4 – 10). L-ai fi considerat prostul lui Dumnezeu.

În faţa ta mă plec, prietene şi ştiu că România îţi va fi recunoscătoare pentru votul tău. Votul meu ? Un rahat.

Sper să-mi apreciezi sinceritatea.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK