Menu

Votul pentru Klaus Iohannis este un act secret dar asumat de trădare naţională

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_la_birou.jpg

 

 

 

 

 

 

Cine încalcă Constituţia unei ţări scuipă în obrazul acelei ţări. Este ca şi cum ai murdări Drapelul Naţional sau ai declara nul şi neavenit Imnul Naţional.

Nu toţi românii pot încălca Constituţia, această infracţiune fundamentală este rezervată doar unei categorii de cetăţeni, cei mai sus-puşi, printre care Preşedintele, Guvernul, Parlamentul, principalele instituţii ale statului de drept.

Nea Gheorghe şi tanti Măria nu au cum să încalce Constituţia şi poate de aceea nu înţeleg întotdeauna, la adevărata dimensiune, în ce constă gravitatea extremă a acestui fapt.

Constituţia, ca lege fundamentală, este ADN-ul unui stat, iar orice încălcare semnifică modificări în genetica acelui stat, în aşa fel încât statul riscă să nu mai existe. Orice încălcare a Constituţiei reprezintă o lovitură de stat şi o încercare de instaurare a dictaturii.

Nu există niciun pretext valid pentru încălcarea Constituţiei în litera şi spiritul ei, orice justificare fiind o mistificare, iar folosirea lacunelor constituţionale în interes personal reprezintă o escrocherie de înalt nivel.

Iohannis este cel care scuipă în obrazul României, el murdăreşte Tricolorul şi e pe punctul de a declara nulitatea Imnului Naţional. Iohannis comite cea mai gravă infracţiune pe care un cetăţean o poate făptui împotriva statului din care face parte. Iohannis modifică ADN-ul statului român punându-i în pericol existenţa, el este dictatorul care îşi impune voinţa în pofida voinţei constituţionale.

Observ cu stupoare că există români care tratează cu superficialitate momentele de încălcare a Constituţiei de către cel chemat să o apere şi îi întreb care este, pentru viaţa lor, legea fundamentală. Poate că este certificatul de naştere, poate actul de căsătorie, poate contractul de muncă. Le-ar plăcea să le declare cineva nule ?

Dacă nu, atunci ce ţie nu-ţi place României nu-i face.

Pentru creştini, Evangheliile sunt Costituţia credinţei. V-ar plăcea să vină cineva să afirme că Sfânta Maria nu a fost fecioară şi Iisus nu a înviat din morţi ?

Asta face Iohannis cu România, încălcându-i Constituţia, îi anihilează dogma fundamentală, principiul în virtutea căruia ţara există.

Ştiţi care este primul articol, cum începe Constituţia ? Iată !

(1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.
(2) Forma de guvernământ a statului român este republica.
(3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.
(4) Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor – legislativă, executivă şi judecătorească – în cadrul democraţiei constituţionale.
(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.

Nu există încălcări ale Constituţiei mari sau mici, acceptabile ori nu, de condamnat sau de iertat. Tăria Constituţiei este tăria republicii, a naţiunii şi democraţiei, a demnităţii românilor.

Nu cred că interesează, cum spunea cineva, că Iohannis e înalt, are ochi albaştri, vorbeşte apăsat. Nu interesează nici împotriva cui a ales Iohannis să lupte politic, sub diferite motivaţii, care de care mai suspecte şi mai puţin conforme cu realitatea. Interesează însă, în mod suprem, de aici până la cer, faptul că cetăţeanul Klaus Werner Iohannis încalcă în mod conştient, repetat şi grav Constituţia României.

Votul pentru Klaus Iohannis este un act secret dar asumat de trădare naţională.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN