Menu

Zvon. Ce păţeşte Klaus Iohannis în turul al doilea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_doliu.jpg

 

 

 

 

 

Iată ce ne şopteşte o păsărică, anume că nişte generali care erau la putere în momentul Colectiv, supăraţi pe faptul că herr Iohannis a lovit mişeleşte în favoritul lor Dan Barna, vor să se răzbune de o manieră cumplită.

Vă aduceţi aminte de momentul în care Coldea şi Kovesi s-au dus la Traian Băsescu să îi spună că Voiculescu e mâncat, că judecătorul Mustaţă merge la puşcărie şi Camelia Bogdan îi dă proprietarului Antenelor maximum prevăzut în Codul Penal. Înregistrarea discuţiei o aveau şi Băsescu şi Coldea, aşa încât a fost meci nul.

Ce aţi spune despre o înregistrare cu privire la nenorocirea de la Colectiv, avândul guest star pe Klaus,  care să apară în turul al doilea ? Generalii sunt în rezervă, nu mai au ce pierde, iar lucrurile pot fi cosmetizate în aşa fel încât să existe doi ţapi ispăşitori, anume Klaus şi Edy.

Dacă adăugăm la acest zvon zvonissim şi eventualitatea că până la isprăvirea alegerilor prezidenţiale nu vom avea guvern, deoarece Ponta şi Tăriceanu o aşteaptă pe Dăncilă la Cotroceni pentru a intra la o guvernare perpetuă, atunci venim la vorba lui Ion Cristoiu potrivit căruia dacă Sică Mandolină eşuează, Iohannis pierde alegerile.

Acelaşi Cristoiu îl dădea cu Klaus cu 30 + 35 % iar pe Dăncilă cu 25 – 30 % în turul I.

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK