Menu

Dăncilă i-a pregătit lui Klaus o bătaie cu coada de mătură

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_vio.jpg

 

 

 

 

 

 

Viorica Dăncilă l-a provocat pe Iohannis la o confruntare directă și îl vom vedea pe omul de la Cotroceni fugind mâncând pământul.

Probabil s-a ascuns deja sub pat, iar vineri o tulește la Sibiu să îl apere nevasta de coada de mătură pregătită de șefa PSD.

Dăncilă nu ar avea decât să îl întrebe pe ”neamț” de ce spune că guvernarea PSD este una eșuată din moment ce creșterea economică a fostă fără precedent, salariile și pensiile au crescut, recoltele au fost record, irigațiile au mers brici, iar datoria ca procent din PIB a scăzut.

Unde este dezastrul, în ce consta eșuarea și, la urma urmei, ce poftești, mă, musiu ? aceastea ar fi întrebările care l-ar face KO pe Iohannis în câteva clipe.

Desigur, Iohannis ar răspunde invocând spitalele și autostrăzile nerealizate, dar este evident că guvernul PSD ar fi făcut pași și în această direcție dacă ar fi rămas la putere. Filosofia PSD a fost să pună pe primul plan pensionarii și salariații, civilizația rurală și abia apoi marile investiții față de care există nenumărate blocaje.

Oricum, Viorica Dăncilă a recunoscut că nu a avut o guvernare perfectă, fiindcă perfecțiunea nu există, dar a făcut tot ce era posibil să ridice nivelul de trai al românilor. Ideologia social – democrată a ieșit în evidență mai mult ca niciodată.

Va accepta Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dăncilă ?

Evident că nu. Iohannis e bărbat doar când nu îl contrazice nimeni, în rest...ghinion.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK