Menu

Răsturnare de situație. O viziune REALĂ asupra vizitei Vioricăi Dăncilă în SUA

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_macron_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Cum era de așteptat, propaganda a făcut din vizita în America a lui Klaus Iohannis o victorie istorică, dar din cea a Vioricăi Dăncilă, un eșec lamentabil. Din fericire, Viorica Dăncilă chiar a lucrat pentru România în cadrul acestei vizite, s-a întâlnit cu personalități de nivel mondial,  adevăr sesizat și de unii comentatori obiectivi și onești, din rândurile cărora am ales următorul punct de vedere.

NU sunt cel mai mare fan al Veoricai insa emit o cugetare: cu siguranta are cel mai capabil staff dintre toti candidatii la presedentie, un staff care ii coordoneaza miscarile si aparitiile publice. CTP si toata haita de "deontologi" au ras de ea in legatura cu vizita in SUA. OK, Klaus Iohannis a fost in biroul oval, a primit o sapca si o bataie pe umar, nimic despre vize, nimic despre parteneriate economice cu exceptia scoaterii chinezilor de la Huawei din parteneriatul 5G.

Spre comparatie, Veorica s-a intalnit cu Ronald Lauder, preşedintele World Jewish Committee, Arthur Schneier, rabinul şef al New York-ului şi cu Malcolm Hoenlein, vicepreşedinte al Congresului American Evreiesc. Baietii astia sunt principalii sponsori ai Partidului Democrat din SUA si cei care fac politica editoriala a New York Times sau CNN.

Ce a discutat cu ei? Despre susţinerea candidaturii României la OCDE (Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică) şi liberalizarea regimului de vize de călătorie către SUA pentru cetăţenii români, două obiectivele de interes deosebit pentru Guvern. De asemenea, premierul a subliniat oportunităţile mediului de afaceri din ţara noastră, măsurile guvernamentale de stimulare a investiţiilor şi proiectele care vor putea fi realizate în parteneriat public-privat. Sursa: Mediafax - apartinand grupului PRO, cei care nu sunt cei mai mari fani ai Veoricai.

Repet: Aceasta intalnire este cea mai importanta a unui lider politic roman. S-au discutat subiecte care ne intereseaza, cu oameni care conteaza si au un cuvant greu de spus. Cine a reusit organizarea ei a fost un baiat destept.

Sorin Stănisel/ Facebook

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK