Menu

ALERTĂ, A EVADAT ! Dacă îl vedeți, stați blânzi și sunați imediat la Poliție

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gruia_marius_mario.jpg

 

 

 

 

 

 

„Luni, 16.09.2019, în jurul orei 14.30, s-a constatat că deţinutul GRUIA MARIUS MARIO, în vârstă de 35 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an, 6 luni, 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (336 NCP), clasificat în regim deschis, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza comunei Pantelimon”, arată Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), într-un comunicat de presă remis Mediafax.
Pentru capturarea deţinutului, a fost sesizată Secția 19 Poliție și Poliția Orașului Pantelimon, a fost alarmat personalul, au fost trimise echipe de căutare formate din personalul unităţii.

„Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, arată ANP.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbracat cu: pantaloni de trening de culoare gri închis, bluză de culoare bleumarin, tricou alb.

Pentru orice informaţie cu privire la evadat, polițiștii sfătuiesc populația să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul București-Rahova, la numărul de telefon: 021/4200810.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK