Menu

Ca un câine turbat, Iohannis urlă la români din vizuina de la Cotroceni

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_declaratii.jpg

 

 

 

 

 

Iohannis a compromis total instituția președinției, adusă în stadiul de piedestal pe care ”neamțul” se urcă doar pentru a înjura guvernul. Ceea ce se cheamă, în lumina Constituției, administrație prezidențială a fost de mult transformată într-o anexă a PNL. Cu scuze pentru duritatea exprimării, se poate spune că asemenea unui câine turbat, Iohannis urlă la români din vizuina de la Cotroceni.

”Guvernul PSD a făcut mult rău României. Ar fi trebuit să plece de mult. Românii își doresc o altă guvernare. Și o vor avea”, a țipat Iohannis marți după-amiaza.

Încă o dată, acest om care a făcut din ură instrument politic se exprimă în numele tuturor românilor, provocând în rândurile celor care nu sunt nici liberali, nici useriști, nici simpatizanți ai acestor partide, o frustrare înfiorătoare. Ceilați români sunt scoși din rândul poporului, aruncați peste bordul națiunii de acest ins grobian.

Nu discutăm aici despre cât de bun sau rău este acest guvern. Iohannis a făcut totul pentru a-l compromite, anunțând, de pildă, Europa că România nu va face față președinției Consiliului UE. Nu a fost așa, totul a rămas la stadiul de calomnie. Același individ a blocat numirile miniștrilor în nenumărate rânduri pentru a frâna administrarea țării. Reaua voință se vede de pe lună.

Dublul limbaj a ajuns la acest om singura manieră de lucru. Merge în SUA și vorbește despre performanțele economice ale guvernării, se întoarce, nu s-ar mai întoarce, la Cotroceni și spune că guvernul a făcut mult rău.

În mod ciudat, insul are procente în sondaje, ceea ce înseamnă că mulți români se află sub hipnoza unei propagande mizerabile și trădătoare.

Iohannis vrea guvern PNL cu el la Cotroceni pentru a preda țara Germaniei total, dintr-un hotar în altul. Aceasta este misiunea lui, acesta este bucuria lui.

Atât și nimic mai mult.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK