Menu

Surpriză ! Se simte în aer că Viorica Dăncilă creşte în popularitate

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_lol.jpg

 

 

 

 

Când ultimul sondaj de opinie de pe piaţă a anunţat că Viorica Dăncilă este peste Dan Barna, nu am avut nicio tresărire. Fiindcă urmăresc scena politică de 30 de ani, am început să miros atmosfera, iar în aer se simte că Viorica Dăncilă creşte în sondaje.

Motivul principal este acela că pesediştii se întorc acasă după ce li s-a dat satisfacţie cu Liviu Dragnea. Mă refer la acei pesedişti luaţi de valul manipulării care spuneau că nu votează pe motiv de Dragnea.

Dăncilă s-a delimitat de Liviu Dragnea exact cât a trebuit ca să aducă electoratul înapoi, dar în acelaşi timp aplică oarecum pe muţeşte toate măsurile luate de fostul lider. Mă refer la creşterea pensiilor, la menţinerea fondului de dezvoltare, la pregătirea unei legi care să stopeze înstrăinarea pământului românesc. Deocandată, văzând ce a păţit predecesorul ei, Dăncilă a lăsat-o mai moale cu creşterea redevenţei, cu justiţia, cu multinaţionalele, dar mie cel puţin îmi lasă impresia că dacă ajunge la Cotroceni va relua programul Dragnea de acolo de unde a fost lăsat. Cred că mulţi intuiesc asta şi se bucură.

Adevărul este că nici Iohannis sau Barna nu au făcut nimic în acest timp ca să atragă măcar atenţia electoratului. PNL se ţine de vechile năravuri, USR emană plictiseală sau suficienţă, nici nu ştiu ce să cred, iar iepurii nu conving.

În vremea asta, cresc pensiile simţitor, economia creşte, iar Dăncilă, chiar dacă nu e nici Merkel de Videle, nici Doamna de Fier de Teleorman, începe să fie Dăncilă şi să sune bine.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK