Menu

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Ponta. „Năstase ţi-a greşit porecla, nu eşti Micul Titulescu”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_ponta.jpg

 

 

 

 

 

După cum se ştie, Victor Ponta a jignit-o, joi, pe Viorica Dăncilă, spunând:

„Viorica, fără supărare, nu sunt sigur de mine, dar de tine sunt foarte sigur – tu chiar ți-ai greșit meseria!!! Și ne costă pe toți foarte mult! Ce treaba ai tu cu funcția de Prim Ministru ( în afară de prostia lui Liviu care a crezut ca fraierul că tu nu îl trădezi)?
Dar cu funcția de Președinte? Dar cu aceea de președinte al PSD? Știu – o să-mi spui că nici cu funcția de europarlamentar nu aveai absolut nicio treabă și că eu te-am pus acolo! Scuze – am greșit atunci! Sigur că <<armetica>> e dificilă – și 29 de parlamentari lipsă nu te fac așa sigură, că lipsesc!
Viorica – de ce nu te ocupi tu de lucrurile la care te pricepi! Ah – chiar! La ce te pricepi tu? Ce meserie ai, că eu te știu doar că lucrai la Dragnea la PSD Teleorman – da, la Dragnea care acum stă în celulă și tu stai pe locul lui!”

Viorica Dăncilă i-a răspuns Micului Titulescu:

“Victoraș, fără supărare, nu sunt sigură de mine, dar de tine sunt foarte sigură că nu ai fost, nu eşti şi nu vei fi Micul Titulescu – Năstase chiar ţi-a greşit porecla. Ce treabă ai tu cu politica (în afară de prostia partidului care a crezut că eşti om serios ? Dar cu funcţia de preşedinte de partid ?) Sigur că să spui că ai făcut un master în Catania e simplu, dar să te prindă presa că ai minţit e ruşinos. Acelaşi lucru şi cu masterul de la Oxford, au dezminţit oamenii că te-au văzut pe acolo. Ah, eşti doctor în drept sau ai plagiat ca ultimul hoţ de texte şi idei ? Ori, cum spuneai, pe vremea ta nu se inventaseră ghilimelele ? Pe scurt, eu nu m-am dat deşteaptă, masterandă şi doctor, eu sunt doar o femeie alături de românii pe care tu i-ai trădat. Dar nu vreau să te năucesc, sunt sigură că ai la unitate pe cineva care să te ajute cu răspunsurile”.

Agenţia Laughing Out Loud (LOL)

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK