Menu

”Dragnea a cedat în puşcărie !!!” Știre pe care consilierii lui Dăncilă o ignoră

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_iubita.jpg

 

 

 

 

 

 

Astăzi, în ziua Congresului PSD, o ştire lansată de un ziar din Teleorman are mai multă audienţă decât articolele despre declaraţiile doamnei Dăncilă. Dacă nici asta nu ar trebui să fie un semnal pentru consilierii candidatului PSD la prezidenţiale, atunci ne lăsăm păgubaşi. Iată ştirea cu Dragnea.

”Mustața era foarte important pentru Dragnea. Acesta o avea chiar de când a făcut armata și nu a renunțat la ea nici când un sergent i-a cerut să facă acest lucru.

La un moment dat, a existat un zvon conform căruia Dragnea s-a ras atunci când a devenit o voce în PSD.
Dragnea a negat acest lucru și a spus că va recurge la acest gest doar dacă PSD câştigă alegerile prezidenţiale. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, dar Dragnea a enunțat până la urmă la mustață, conform liberinteleorman.ro.

Cei de la Penitenciarul Rahova au văzut zilele acestea un Dragnea cu ”altă față”, în timp ce se ducea la lucru, la garajul unității, acolo unde stă sau muncește opt ore pe zi pentru reducerea pedepsei.

Se pare că decizia lui Dragnea a fost o surpriză și pentru Irina Tănase, iubita acestuia. Irina i-ar fi cerut de multă vreme să facă acest lucru, dar, în libertate, Liviu Dragnea nu a acceptat să renunțe la brandul care l-a consacrat, mai spune sursa citată”.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK