Menu

Bombă ! Alexandru Cumpănaşu – omul lui Putin

f_350_200_16777215_00_images_cumpanasu_alexandru.jpg

 

 

 

 

Dacă vă trece cumva prin cap că există vreo legătură între crimele de la Caracal şi baza militară de la Deveselu, înseamnă că sunteţi omul lui Putin. Aceasta este teza unui articol care, fără să îl numească, îl acuză pe Alexandru Cumpănaşu că este manevrat de la Moscova. Evident, dacă ipoteza Deveselu este manipulatoare, atunci şi această ipoteză este, de asemenea, scrisă într-un laborator. Iată fragmente, nu de oase, ci de text.

”Firea sălbatică extrasă din păgânismul siberian și al popoarelor de stepă a profilat un comportament neconcesiv, cel al crimei politice, al otrăvirilor spectaculoase, al pedepsirii fără clemență a adversarilor, aspect ce ar putea susține și scenariul unor posibile crime de la Deveselu, întrucât parafrazând titlul unui film sovietic, Moscova nu crede în lacrimi.

Serviciile de informații cu funcțiuni eminamente criminale, rafinate în practica luptelor de culise pentru putere, a ideologiilor, de la panslavismul din secolele trecute, la pan-sovietismul din secolul 20 și putinismul zilelor noastre care susține iliberalismul, antieuropenismul, populismul, ecologismul ideologic, suveranismul exacerbat își caută sau își inventează de fiecare dată personaje publice care să le interpreteze scenariile criminogene.

Într-o ordine întâmplătoare, pot fi enumerate, printre alții, personaje suspecte de pro-sovietism și pro-rusism, de la Brucan, Militaru, Iliescu, Măgureanu, M. Enache, V. Surdu, D. Vâlcov și până la personaje publice de astăzi care devin procurori și actori justițiari ai crimelor din Caracal, ca de exemplu cei care se pun și în fruntea unor asociații politico-civice faraonice dedicate „modernizării României”.

Pentru a cuceri opinia publică în sensul unor opinii anti-americane și anti-europene, kaghebismul integrează crimele mediatizate într-un fenomen diabolic de manipulare a emoției publice, care poate fi deturnată în folosul puterii malefice de la Răsărit. Ne punem întrebarea dacă pot exista crime de Deveselu? De foarte multe ori, imaginația și manipularea au înlocuit sau au făcut realitatea”.

Comic este că autorul rândurilor de mai sus are un nume de familie slav. Citiți tot articolul aici.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK