Menu

Bombă ! Barna propune ca Ministerul Afacerilor Interne să fie condus de partenerii externi

f_350_200_16777215_00_images_banner1_barna_mai.jpg

 

 

 

Nu este pentru prima oară când aud spunându-se, dinspre tabăra USR, că ar fi mai indicat să fim conduși total din exterior.

Ca și cum nu ar exista suficientă cedare de suveranitate, liderul USR Dan Barna propune ca MAI și parchetele să fie controlate, analizate și conduse de parteneri externi.

E nevoie de înlăturarea urgentă a tuturor celor care au permis perpetuarea crimei organizate și promovarea incompetenței în locul siguranței publice.Forțele de ordine și de securitate din România trebuie să își reînnoiască coordonarea cu partenerii europeni și internaționali. Nu este o rușine să ceri ajutor de la parteneri și aliați atunci când ești într-o situație de criză profundă. Iar situația de astăzi din România cere de urgență instituirea unei celule de criză coordonate de la cel mai înalt nivel, prin CSAT și cu eventuala participare a unor misiuni din partea unor parteneri externi”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Prezidențiabilul Barna ne dă un exemplu de cum ar conduce CSAT dacă ar ajunge la Cotroceni. Consiliul Suprem de Apărare a Țării ar fi controlat, oficial, de ”aliați și parteneri”.

Asta înseamnă manipulare, să folosești o tragedie pentru a mai face un pas în direcția transformării României în colonie.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK